Sofos Insurance Agency

Mας γνωρίσατε το 1978. Μας εμπιστεύεστε ως σήμερα.

Με κύριο μέλημα την έμπρακτη στήριξη και την διευκόλυνση της καθημερινότητας των συνεργατών μας, η Sofos Insurance Agency Α.Ε. επενδύει χρόνο και κεφάλαια για την εξεύρεση των αποδοτικότερων λύσεων στις αναλήψεις κινδύνων, επεκτείνει τις συνεργασίες της με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, αναζητώντας διαρκώς καινοτόμα προϊόντα αποκλειστικής παροχής στο δίκτυό της και εξελίσσει συνεχώς την τεχνολογία της μέσω των μηχανογραφικών συστημάτων. Οι συνεργάτες μας έχουν τη δυνατότητα να διανείμουν 2.500 ασφαλιστικά προϊόντα όλων των κλάδων καθώς και να συνεργαστούν έμμεσα με 38 ασφαλιστικές εταιρείες. Τα 62 εξειδικευμένα στελέχη μας παρέχουν στους συνεργάτες τις πιο αποδοτικές λύσεις. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Sofos Portal, η πιο σύγχρονη πλατφόρμα εξυπηρέτησης συνεργατών, σε συνεργασία με την εταιρία Datawise, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε συνεργάτη μας να απολαμβάνει ενοποιημένες διαδικασίες, να παρακολουθεί Live την πορεία των ζημιών του και να υπογράφει ηλεκτρονικά τα προσυμβατικά έντυπα IDD. Στηριζόμενο στο Sofos Portal, το τμήμα εκπαίδευσης Sofos Edu For You προσφέρει, μέσω webinars, συνεχή εκπαίδευση σχετικά με τα υφιστάμενα και τα νέα ασφαλιστικά προϊόντα.

SOFOS Portal

Το πιο σύγχρονο εργαλείο για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που επιλέγουν να συνεργάζονται με την Sofos Insurance Agency A.E, Μια ενιαία πύλη για όλες τις καθημερινές εργασίες του συνεργάτη καθώς και το σημείο με όλα τα καινοτόμα εργαλεία που έχει στα χέρια του. Μέσω του Sofos Portal ο συνεργάτης μπορεί να τιμολογεί, να καταχωρεί αίτηση και να εκδίδει συμβόλαια σε 8 διαφορετικούς κλάδους και 34 εταιρίες. Ο συνεργάτης μπορεί να ελέγξει την εξέλιξη της παραγωγής του, να διαχειριστεί το χαρτοφυλάκιό του και τα στοιχεία των πελατών μέσα από έναν πλήρως ασφαλή χώρο καθώς και να χρησιμοποιήσει όλες τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει ο οργανισμός. Είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις ασφαλιστικές εταιρίες, τις τράπεζες και σχεδόν όλους τους οργανισμούς από τους οποίους εξαρτάται η καθημερινότητα ενός ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Αποτελεί το κινητήριο μοχλό ανάπτυξης της Sofos Insurance Agency A.E.

SOFOS e-Wallet

Όλοι οι συνεργάτες μπορούν να κάνουν χρήση του «ηλεκτρονικού πορτοφολιού». Είναι μια εναλλακτική διαδικασία με την οποία ο συνεργάτης μπορεί να πιστώσει χρήματα για να χρησιμοποιήσει στην εξόφληση μελλοντικών ταμειακών καταστάσεων. Χρησιμοποιώντας ατομικές κάρτες καταθέσεων που είναι συνδεδεμένες με το κωδικό του ή τον μοναδικό κωδικό που του εμφανίζει το SOFOS PORTAL, ο συνεργάτης μπορεί να καταθέσει χρήματα σε ΑΤΜ των τραπεζών χωρίς να περιμένει σε ουρές. Τα ποσά αυτά πιστώνονται στο Sofos e-Wallet εντός δευτερολέπτων και μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να εξοφλήσει πλήρως ή μέρος ταμειακής που θα δημιουργήσει. Επίσης μέσω του Sofos Portal μπορεί να ελέγξει το υπόλοιπο των ανεξόφλητων προμηθειών που έχει να λαμβάνει και με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να πιστώσει άμεσα τις προμήθειες στο Sofos e-Wallet.

SOFOS e-Sign

Αποτελεί ένα πρωτοποριακό εργαλείο με το οποίο ο συνεργάτης μέσω του Sofos Portal έχει τη δυνατότητα να τηρεί πλήρως τις επιταγές της κανονιστικής συμμόρφωσης καθώς για κάθε νέα εργασία ανεξαρτήτως κλάδου, μπορεί να λάβει τα έντυπα ανάλυσης αναγκών, προσυμβατικά έγγραφα και έγγραφα GDPR με δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής από τον πελάτη.  Η καινοτομία έγκειται στο ότι ο πελάτης μπορεί να υπογράψει είτε στο γραφείο του συνεργάτη σε γραφίδα, είτε μέσω ηλεκτρονικού συνδέσμου που θα λάβει κατόπιν αιτήματός του στο mail του ή σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων (viber, whatsup, messenger κ.α.). Μόλις υπογράψει τα έγγραφα αυτά αποθηκεύονται με ασφάλεια σε ηλεκτρονική μορφή στο Sofos Portal και έχει την δυνατότητα να τα ανασύρει όποια στιγμή κρίνει απαραίτητο.

SOFOS Pay

Είναι η ενότητα ενοποιημένων πληρωμών του Sofos Portal και όλοι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής :

  • Εξόφληση ταμειακής κατάστασης με κωδικό πληρωμής F από τον συνεργάτη
  • Πληρωμή ασφαλίστρων από το πελάτη σε φυσικό POS στο γραφείο του συνεργάτη
  • Πληρωμή ασφαλίστρων από το πελάτη σε ηλεκτρονικό e-POS από το χώρο του μέσω ασφαλούς συνδέσμου στο site της εταιρίας
  • Ο πελάτης χρησιμοποιώντας το ειδοποιητήριο και τον ενιαίο κωδικό πληρωμής RF ή τον κωδικό QR στο internet banking του, ή στο site της εταιρίας ή στα ταμεία, τα APS και το phone banking των τραπεζών
SOFOS EDU for You

Ένα από τα εργαλεία του Sofos Portal μέσα από το οποίο ο συνεργάτης έχει πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό. Μέσω του Sofos Edu for You, μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά τα εκπαιδευτικά webinars που πραγματοποιεί η εταιρία σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επίσης υπάρχει σχετική βιβλιοθήκη με όλα τα webinars εκπαιδευτικού χαρακτήρα (προσωπικής βελτίωσης, προϊοντικών παρουσιάσεων, κλπ) που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία και μπορεί να παρακολουθήσει ο συνεργάτης όποτε εκείνος το επιθυμεί. Έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει τις ετήσιες επαναπιστοποιήσεις όπως ορίζει το νομοθετικό και το κανονιστικό πλαίσιο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η «Sofos Insurance Agency» επιλέγει στρατηγικά τις συνεργασίες της με τις ασφαλιστικές εταιρείες, μελετώντας συνεχώς τις ανάγκες της αγοράς. Οι πελάτες και οι συνεργάτες μας απολαμβάνουν τα μέγιστα από την 44 και πλέον χρόνων εμπειρία μας στο χώρο καθώς επίσης και την παραγωγική δύναμη που διαθέτουμε στις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.