Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εταιρεία

Εταιρεία

Η Sofos Insurance Agency Α.Ε. στεγάζεται σε ένα χώρο 500 τ.μ. στου Ζωγράφου στην οδό Παιανίας 14.


Δραστηριοποιείται σε όλη την ελληνική επικράτεια καλύπτοντας τις ασφαλιστικές ανάγκες σε πάνω από 100.000 ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων, σε όλη την ελληνική επικράτεια, που αποτελείται από 550 και πλέον εξειδικευμένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, οι οποίοι μας εμπιστεύονται επί σειρά ετών.

Λειτουργεί με σύγχρονα και υψηλής τεχνολογίας πληροφοριακά συστήματα τα οποία διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τόσο στους πελάτες της όσο και στους συνεργάτες της.

Η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών και του προσωπικού της εταιρείας, τόσο στις γενικές ασφαλίσεις όσο και στις ασφαλίσεις ζωής, καθώς επίσης και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στους πελάτες, κάνει την Sofos Insurance Agency Α.Ε. να ξεχωρίζει στην ασφαλιστική αγορά.

Η πορεία των ιδρυτών της Sofos Insurance Agency Α.Ε. Χρήστου Σοφού και Δέσποινας Μαυροειδή-Σοφού ξεκινά το 1978, όπου εργάζονταν ως υπάλληλοι σε ασφαλιστικές εταιρίες. Το 1985 ιδρύουν ασφαλιστικό πρακτορείο με μορφή ατομικής επιχείρησης. Το 1997 μετατρέπουν την ατομική επιχείρηση σε Ε.Π.Ε. με την ονομασία «ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΟΦΟΥ Ε.Π.Ε.». Το φθινόπωρο του 2006 ιδρύεται η Ανώνυμη Εταιρία πρακτόρευσης ασφαλιστικών εταιριών με την επωνυμία «ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΟΦΟΥ Α.Ε.» ως συνέχεια της Ε.Π.Ε. .

Η υπεύθυνη στάση και η συνέπεια που προσδιορίζει τους ιδρυτές της για περισσότερα από 35 χρόνια καθιέρωσε την εταιρία στην ελληνική ασφαλιστική βιομηχανία, διασφαλίζοντας έτσι την περαιτέρω πορεία της.

Οι αξίες της εταιρείας διέπονται από στοιχεία οικογενειακής επιχείρησης πάντα όμως με γνώμονα την υψηλού επιπέδου οργανωτική δομή και ταχεία εξυπηρέτηση. Στα χνάρια των ιδρυτών βαδίζουν και οι δύο υιοί τους που διατηρούν τις ηθικές αξίες στο ακέραιο και δίνουν νέα πνοή με την παρουσία τους στην εταιρεία.