Sofos Insurance Agency

Mας γνωρίσατε το 1978. Μας εμπιστεύεστε ως σήμερα.

Β. Ανασοντζή – Sofos Insurance Agency: Απαρέγκλιτη αρχή η ειλικρίνεια

 

Η πορεία μου στην ασφαλιστική αγορά ξεκίνησε… το 1990. Σταδιακά είχα την ευκαιρία να εργαστώ σε διαφορετικά διοικητικά πόστα και να αποκτήσω ολιστική θεώρηση της λειτουργίας της αγοράς. Η εμπειρία μου σε ευρύτατο φάσμα των ασφαλιστικών διαδικασιών μου έδωσε τη δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες και να μπορώ να διαχειριστώ ζητήματα που προκύπτουν όσον αφορά τους ανθρώπους του δικτύου. Θα έλεγα ότι κάθε διαφορετική ενασχόλησή μου αποτέλεσε ένα συν στην επαγγελματική μου φαρέτρα. Ο τομέας του δικτύου είναι εξαιρετικά σημαντικός για εμένα. Ανέκαθεν θεωρούσα ότι η υποστήριξη των συνεργατών είναι ένας νευραλγικός τομέας, που απαιτεί ειδικό χειρισμό και τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης.

Η συνεργασία μου με τη Sofos Insurance Agency ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2013 και είναι απόρροια… μιας μακρόχρονης επαγγελματικής σχέσης με τον κ. Χρήστο Σοφό, Πρόεδρο της Sofos Insurance Agency, έναν άνθρωπο που γνωρίζω πάνω από 25 χρόνια, σέβομαι και εκτιμώ. Με παρακαταθήκη μια σχέση εμπιστοσύνης που είχα αναπτύξει με τους συνεργάτες και που διατηρείται μέχρι και σήμερα, με τα ίδια καθήκοντα και την ίδια υπευθυνότητα απέναντι σε ασφαλιστές, που γνώριζα ήδη, αλλά και σε καινούργιους που προστέθηκαν σε αυτά τα έξι περίπου χρόνια που συνεργάζομαι με τη Sofos Insurance Agency, αλλά κυρίως με τη μακρόχρονη εμπειρία διοίκησης του κ. Χ. Σοφού, καταφέραμε σήμερα να έχουμε ένα δίκτυο συνεργατών που αριθμεί πάνω από 500 ασφαλιστές.

Με τους συνεργάτες η μεγαλύτερη δυσκολία έγκειται… κυρίως στο χρόνο που πρέπει να αφιερώσεις ώστε να βάλεις γερά θεμέλια για μια διαχρονική σχέση αλληλοεμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης. Ο συνεργάτης θέλει να νιώσει ότι η ασφαλιστική επιχείρηση με την οποία συνεργάζεται του παρέχει ασφάλεια, εξυπηρέτηση και τον αντιμετωπίζει με εντιμότητα και ανθρωπιά. Θέλει να ενσκήπτεις στα προβλήματά του, να του βρίσκεις άμεσα τις καλύτερες δυνατές λύσεις, να είσαι αρωγός σε κάθε δυσκολία και ανάγκη του.

Απαρέγκλιτη αρχή μου στη σχέση μου και την επικοινωνία με τους ανθρώπους… είναι η ειλικρίνεια. Είναι μια φιλοσοφία πάνω στην οποία οικοδομώ τόσο τις διαπροσωπικές όσο και τις επαγγελματικές μου σχέσεις. Μετά από πολλά χρόνια στο χώρο καταλήγω να πω ότι αυτή η στάση ζωής, είτε αφορά στον επαγγελματικό μου χώρο είτε στην προσωπική μου ζωή, δεν αποτέλεσε ποτέ τροχοπέδη στη δουλειά μου, στην ανέλιξή μου και στο σεβασμό των συναδέλφων και συνεργατών μου.

 

Για να δείτε τις δημοσιεύσεις: https://www.insurancedaily.gr/page/2/?s=SOFOS