Sofos Insurance Agency

Mας γνωρίσατε το 1978. Μας εμπιστεύεστε ως σήμερα.

Εγκαινιάστηκε το 20ό Υποκατάστημα της Sofos Insurance Agency

Τα νέα της γραφεία στο Ρέθυμνο εγκαινίασε η Sofos Insurance Agency την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, παρουσία είκοσι δύο συνεργατών και παραγόντων της τοπικής κοινωνίας. Πλέον, η Εταιρεία αριθμεί 20 Υποκαταστήματα και Γραφεία Πωλήσεων, πανελλαδικά, και 703 συνεργάτες.

Οι νέες εγκαταστάσεις της Sofos Insurance Agency στο Ρέθυμνο, που βρίσκονται επί της οδού Σχολής Μαχητών Χωροφυλακής, εγκαινιάστηκαν σε κλίμα συγκίνησης και χαράς. Είναι ένας πλήρως ανακαινισμένος χώρος 120 τ.μ., άριστα εξοπλισμένος, έτσι ώστε να καλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις των συνεργατών της και να πληροί τις ανάλογες προϋποθέσεις για την άμεση και αποδοτικότερη καθημερινή τους εργασία, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα ευχάριστο και ελκυστικό εργασιακό περιβάλλον.

Πλέον, η Sofos Insurance Agency A.E. αριθμεί 20 Υποκαταστήματα και Γραφεία Πωλήσεων πανελλαδικά, ενώ αποτελεί τη μοναδική εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με τόσο έντονη παρουσία και συνεχή ανάπτυξη σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. Η Εταιρεία, όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, αποσκοπεί με αυτόν τον τρόπο στη διευκόλυνση του έργου των συνεργατών της, αλλά και στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της απέναντι στους πελάτες της. Αποδεικνύει, δε, εμπράκτως ότι το δίκτυο συνεργατών καθώς και οι αποκεντρωμένες υπηρεσίες αποτελούν για τον Οργανισμό της τα πολυτιμότερα αγαθά.

Ο κ. Γιώργος Σοφός, Αντιπρόεδρος & Δ/ντής Οργάνωσης, δήλωσε σχετικά: «Με υπερηφάνεια παρουσιάσαμε το Υποκατάστημα του Οργανισμού μας στο Ρέθυμνο Κρήτης, περιοχή εξαιρετικής σημασίας για την ανάπτυξη της εταιρείας. Ο χώρος ανακαινίστηκε πλήρως, σύμφωνα με τα πρότυπα των εγκαταστάσεών μας, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για τους πελάτες και συνεργάτες μας. Όπως και τα υπόλοιπα υποκαταστήματά μας, έχει διασυνδεθεί με τα μηχανογραφικά και επικοινωνιακά μέσα των κεντρικών μας γραφείων, διασφαλίζοντας έτσι την άμεση ροή πληροφόρησης και την απρόσκοπτη λειτουργία του οικοσυστήματος υπηρεσιών προς τους πελάτες και συνεργάτες μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το θετικό και ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στον χώρο εργασίας – συνεργασίας, αλλά και για την επαγγελματικότητα που διακρίνει τα στελέχη μας, συστατικά συνεχούς εξέλιξης και επιτυχίας».

Ο κ. Θράσος Σοφός, Γενικός Δ/ντής Πωλήσεων και Μέλος Δ.Σ. της Εταιρείας, επισήμανε από την πλευρά του: «Τα εγκαίνια στο 20ό γραφείο μας, πανελλαδικά, σηματοδοτούν την ανάγκη παρουσίας τοπικών παραγόντων, τόσο για την ανάδειξη της ιδιωτικής ασφάλισης, όσο και για τη δυνατότητα της εταιρείας μας για παροχή αποκεντρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες – ασφαλισμένους, αλλά και στους συνεργάτες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τους 703 συνεργάτες μας, πανελλαδικά, για την ενίσχυση της δραστηριότητάς μας, καθώς και για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, ώστε να διακριθεί η εταιρεία μας τόσο για τις ποιοτικές όσο και τις παραγωγικές της επιδόσεις».

Καταληκτικά, αξίζει να σημειωθεί ότι η Sofos Insurance Agency A.E. στοχεύει να σπάσει το φράγμα του 1,5 εκατ. καθαρών ασφαλίστρων για το 2023 στο Νομό Ρεθύμνου, μια περιοχή βαρύνουσας σημασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της σε όλη την Κρήτη.

 

Για να δείτε τις δημοσιεύσεις: https://www.aagora.gr/?s=sofos