Sofos Insurance Agency

Mας γνωρίσατε το 1978. Μας εμπιστεύεστε ως σήμερα.

Η Sofos Ιnsurance Αgency καινοτομεί με το sofos e-sign

Η Sofos Ιnsurance Αgency συνεχίζει ακάθεκτη την αναπτυξιακή της πορεία και το 2022, επιτυγχάνοντας, το πρώτο τετράμηνοεντυπωσιακή αύξηση κύκλου εργασιών (19,81%) αλλά και κερδοφορίας.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, πέραν της δυναμικής ανάπτυξης του δικτύου πωλήσεων, μεγάλο ρόλο έπαιξαν και τα καινοτόμα μηχανογραφικά εργαλεία, τα οποία δυνάμωσαν το Sofos Portal και “έλυσαν τα χέρια” των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

To Sofos Portal, η καλύτερη πλατφόρμα μηχανογραφικής υποστήριξης συνεργατών, λάνσαρε τον Ιανουάριο του 2022 την ηλεκτρονική υπογραφή (sofos esign) για έγγραφα IDD και GDPR, δίνοντας μια μοναδική δυνατότητα στους συνεργάτες της, που διευκολύνει και τους πελάτες ασφαλισμένους. Η Sofos Ιnsurance Αgency είναι η πρώτη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που κατάφερε να ενοποιήσει προσυμπληρωμένα έγγραφα IDD, GDPR με την ηλεκτρονική υπογραφή του πελάτη, ο οποίος έχει τη δυνατότητα χρήσης της είτε από γραφίδα, είτε από mail, Viber, messenger και άλλα, μέσω smartphone και tablet.

Το sofos esign εντάσσεται στο πλαίσιο ενός μακρόπνοου πλάνου ανάπτυξης ψηφιακών εργαλείων της Sofos Ιnsurance Αgency, που απαιτεί αρκετές εργατοώρες, κεφάλαια αλλά και αφοσίωση. Στο όλο εγχείρημα συνέβαλε τα μέγιστα η Datawise, που υποστηρίζει το Sofos Portal και αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Sofos Insurance Agency, η οποία την έχει εμπιστευτεί από το 2015. Με γνώμονα τις άρτιες σχέσεις και τους δεσμούς που ενώνουν τις δύο εταιρείες, η Sofos Insurance Agency σχεδιάζει να λανσάρει ακόμη πιο εντυπωσιακά μηχανογραφικά εργαλεία μέσα στο 2022.

Καταληκτικά να σημειώσουμε ότι, η Εταιρεία, απευθύνει θερμές ευχαριστίες «προς όλο το δίκτυο πωλήσεων καθώς και τα στελέχη μας, για τη συνεχή ανάπτυξη εν μέσω κρίσιμων ετών για τη χώρα μας και δη για την ασφαλιστική βιομηχανία» και εκφράζεται η δέσμευση«ότι θα συνεχίσουμε, με καινοτόμα σκέψη και πλήρη αφοσίωση, να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στο δίκτυο των συνεργατών μας».

 

Για να δείτε τις δημοσιεύσεις: https://www.aagora.gr/?s=sofos