Sofos Insurance Agency

Mας γνωρίσατε το 1978. Μας εμπιστεύεστε ως σήμερα.

Στο Sofos Portal τα προγράμματα Υγείας της Eurolife FFH

H Sofos Insurance Agency προσανατολίζεται στρατηγικά στην ανάπτυξη του κλάδου Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας, ξεκινώντας με την ενσωμάτωση της τιμολόγησης του κλάδου υγείας στο Sofos Portal, σε απευθείας διασύνδεση με τα συστήματα της Eurolife FFH.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει η Sofos Insurance Agency στους συνεργάτες της και επιθυμώντας πάντα να πρωτοπορεί και να καινοτομεί, από τις 3 Απριλίου 2023 έχει αναρτήσει στο Sofos Portal νέο πεδίο τιμολόγησης στον κλάδο Υγείας, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Eurolife FFH. Τα διαθέσιμα προγράμματα Υγείας είναι τα Economy, New Gen και τα ειδικά Προγράμματα, και οι συνεργάτες της μπορούν να εισέλθουν από την αρχική σελίδα του Sofos Portal, πατώντας το σχετικό εικονίδιο που έχει δημιουργηθεί:

Σύντομα, θα είναι διαθέσιμη και η διαδικασία της αίτησης ασφάλισης, συνοδευόμενη από τη γνωστή πλέον διαδικασία Sofos e-Sign (προσυμβατικά έγγραφα και GDPR).

Ο κ. Γιώργος Σοφός, Γενικός Δ/ντής Οργάνωσης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Sofos Insurance Agency, ευχαριστεί τους ανθρώπους της Eurolife FFH για την υποστήριξη και την από πλευράς τους υλοποίηση του έργου, ενώ δεν παραλείπει να συγχαρεί την ομάδα της Datawise, για την ολοκλήρωση ενός απαιτητικού project και τη συμβολή τους στην εν γένει διαμόρφωση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης του μέλλοντος.

Για να δείτε τις δημοσιεύσεις: https://www.aagora.gr/?s=sofos