Sofos Insurance Agency

Mας γνωρίσατε το 1978. Μας εμπιστεύεστε ως σήμερα.

Στρατηγική συμμαχία Sofos Insurance Agency & Globalis

Σε μια νέα στρατηγικής σημασίας συνέργεια προχωρούν η Sofos Insurance Agency A.E. και η Globalis Α.Ε. Δύο από τους κορυφαίους οργανισμούς ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη χώρα μας ενώνουν τις δυνάμεις τους, έχοντας ως κοινό γνώμονα την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών στους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους τους.

Η παροχή καινοτόμων προγραμμάτων ασφάλισης, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης του δικτύου πωλήσεων αλλά και η τεχνογνωσία που διαθέτουν οι δύο οργανισμοί στον ασφαλιστικό χώρο ενισχύονται στο νέο σχήμα, που θα υπερτερεί σε ασφαλιστικές γνώσεις αλλά και σε όραμα για ένα καλύτερο ασφαλιστικό μέλλον.

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, στα κεντρικά γραφεία της Sofos Insurance Agency Α.Ε., ανακοινώθηκε επίσημα από τον πρόεδρο της Sofos Insurance Agency A.E., κ. Χρήστο Σοφό, η συνέργεια μεταξύ των δυο εταιρειών, παρουσία όλων των Στελεχών, Περιφερειακών Δ/ντών, Δ/ντών Υποκ/μάτων, καθώς επίσης και των Στελεχών της Globalis Α.Ε.

Ο κ. Αντώνης Γαβρίλης, Πρόεδρος Δ.Σ. της Globalis A.E., παρουσίασε την εταιρεία και ανέφερε τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας συνέργειας, καθώς και τις δυνατότητες που θα παρέχει το νέο σχήμα στους συνεργάτες των δύο εταιρειών.

Στη συνέχεια ο κ. Νίκος Γαβρίλης, Δ/νων Σύμβουλος της Globalis A.E., πήρε τον λόγο και έκανε εκτενέστατη αναφορά στα προϊόντα που παρέχει η εταιρεία στους ασφαλισμένους της ανά τον κόσμο, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Τέλος, τον λόγο πήρε ο κ. Γιώργος Σοφός, Γενικός Δ/ντής της Sofos Insurance Agency A.E., ο οποίος με τη σειρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για αυτή τη συνέργεια και τους λόγους που οι δυο εταιρείες αποφάσισαν να συμμαχήσουν. Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα αναδεικνύοντας τις ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον.

Η Globalis A.E., που δημιουργήθηκε από την οικογένεια Γαβρίλη και δραστηριοποιείται στον χώρο της διαμεσολάβησης για περισσότερο από 40 χρόνια, διαθέτει εξειδικευμένη γνώση και στελέχωση στους κλάδους των τεχνικών ασφαλίσεων, εταιρικών κινδύνων, αστικών ευθυνών και ναυτιλιακών ασφαλίσεων, έχοντας μακρόχρονη εμπειρία σε ασφαλίσεις μεγάλων έργων σε συνεργασία με τις περισσότερες ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και αντασφαλιστικές αγορές του εξωτερικού, αναλαμβάνοντας ιδιαίτερα τον βραχίονα του corporate insurance.

Η Sofos Insurance Agency A.E., με ιστορία 41 ετών δραστηριοποίησης της οικογένειας Σοφού στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, εξυπηρετεί ένα δίκτυο άνω των 550 συνεργαζόμενων διαμεσολαβητών και περισσότερων από 100.000 ασφαλισμένων. Διαθέτει έμπειρο προσωπικό, εξειδικευμένη μηχανοργάνωση και οργανωτικές δομές Περιφερειακών Διευθύνσεων και Υποκαταστημάτων που καλύπτουν ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, διαθέτοντας όλο το εύρος ασφαλιστικών προϊόντων των περισσότερων ασφαλιστικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, εξειδικευόμενη κυρίως στον βραχίονα του retail insurance.

Η Sofos Insurance Agency A.E. και η Globalis A.E. συμμαχούν, έχοντας ως κοινό όραμα την καινοτομία, την εξυπηρέτηση συνεργατών και πελατών, τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ασφαλιστικών προγραμμάτων, πάντα στο πλαίσιο των οικογενειακών αξιών που χαρακτηρίζουν τους δύο οργανισμούς. Η εξειδικευμένη γνώση, η μακρόχρονη εμπειρία αλλά και το ήθος που χαρακτηρίζει τις δύο εταιρείες αναμένεται να εισφέρουν νέο σημαντικό έργο στην ασφαλιστική αγορά.


Για να δείτε τις δημοσιεύσεις: https://www.aagora.gr/?s=sofos